Trainers

Prevent Training werkt nauw samen met diverse specialisten op het gebied van trainingen.

René Versteeg

René, oprichter van Prevent Training, studeerde Communicatie aan de HEAO en was tot 2003 werkzaam in de marketing en communicatie. Hierna maakte hij de overstap naar de politie om als Docent Gevaarsbeheersing (IBT docent) agenten, agenten in opleiding en BOA’s te onderrichten in gesprekstechnieken, procedures, Ambtsinstructie en Politiewet, vuurwapenonderwijs, het werken met de mountainbike en zelfverdedigingstechnieken. René heeft zowel binnen als buiten de politie agressietrainingen ontwikkeld en uitgevoerd.

Brian Smits

Brian is sinds 20 jaar werkzaam als trainer/coach/acteur. Hij heeft als specialisatie omgaan met weerstand, van agressie tot psychopathologie.
Zo is hij als geen ander in staat om gedrag op een herkenbare manier te laten zien en duidelijk te benoemen wat niet en juist wel effectief werkt. Brian werkt als zzp’er en heeft een breed werkveld. Hij heeft veel gewerkt voor Justitie, Politie, Onderwijs, Zorg en in het bedrijfsleven en geeft de voorkeur aan een confronterende, directe aanpak in een veilige leeromgeving.

Opdrachtgevers