Erkend

Prevent Training is aangesloten bij de volgende brancheverenigingen

Stichting Register Docent Gevaarsbeheersing (SRDG) heeft als doel de kwaliteit van de docenten gevaarsbeheersing te waarborgen. De stichting beschermt en bevordert de vakkundigheid op het gebied van gevaarsbeheersing, omgang met agressie en weerbaarheid. De SRDG beschikt over een eigen klachtenregeling.

Voor meer informatie over de SRDG, klik op www.gevaarsbeheersing.nl  

Stichting Registratie, kortweg StiR, is een onafhankelijke stichting die de beroepsregistraties en registers beheert van coaches en overige professioneel begeleiders. StiR is daarmee een onafhankelijk keurmerk voor professioneel begeleiders in Nederland. De bij StiR geregistreerde coach onderschrijft en werkt conform de Gedragscode voor professioneel begeleiders. De StiR beschikt over een eigen klachtenregeling.

Voor meer informatie over de StiR, klik op www.stir.nu

De Heartmath organisatie is in 1991 ontstaan in Amerika en doet onderzoek naar stress op basis van wetenschappelijk onderzoek. Om hun bevindingen zichtbaar en begrijpelijk te maken ontwikkelde Heartmath biofeedback-apparatuur, waarbij gebruik wordt gemaakt van wetenschappelijk gevalideerde technieken. Sinds 2005 is Heartmath ook in Nederland actief. Prevent Training beschikt over de licenties om hartcoherentietrainingen individueel en in groepen te geven.

Voor meer informatie over Heartmath, klik op www.heartmathbenelux.com

Opdrachtgevers