Welkom op de website van Prevent Training: een jong bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in trainingen, met als doel communicatie te laten resulteren in gewenst gedrag. 
Trainingen dus, waarbij communicatie als middel wordt ingezet. Het gaat hierbij niet alleen om gesprekstechnieken, maar ook om zaken als uitstraling, intentie, houding, ego en inzicht hoe je zelf op een  ander overkomt. 

Communicatie is iets wat we dagelijks doen, van ’s-ochtends vroeg tot ’s-avonds laat. Of we nu aan het werk zijn of niet. Of we nu met een collega praten of met een gezinslid: we geven continu signalen af waarmee we een ander bewust of onbewust beïnvloeden. Communicatie is altijd aanwezig. De combinatie van wat we verbaal zeggen en van wat we non verbaal ‘zeggen’ is van invloed op op de manier waarop de boodschap uiteindelijk overkomt. 
Het jezelf bewust zijn hoe je communicatie als instrument kunt inzetten en het beschikken over de juiste vaardigheden zijn belangrijke voorwaarden om je doel te bereiken. Het is dus bruikbaar in zowel werkgerelateerde als privésituaties.
visie.html

© Prevent Training 2014